Pregnant with GDM

Hi semua. Klu kita ada gdm, x blh beranak normal ke? Result sy harini 7.8 😔 sedih la juga.

3 Balas

boleh je bersalin normal. tpi mcm saya makan ubat so kene bersalin awal 2 minggu dari tarikh sebenar. tpi kalau masa awal 2minggu tu dh keluar tanda dh ada bukaan. tkde la kene induce. apa2 pon deme akan pantau keadaan kite mcm mna dulu 🥰

boleh bersalin normal. takde masalah untuk bersalin normal. Melainkan sewaktu bersalin ada komplikasi lain contoh jantung baby drop, baby dah termakan najis 😊

tak ada lh..boleh je bsalin normal

4mo ago

czer ni bukan suka2 blh decide. lg2 anak 1st. tp andaikata tak ada rezeki utk normal, xusah takut. semua demi keselamatan ibu dan bby.