GDM PREGNANT

Sy dah 2kli mnum gula results dua² pun sngkut gdm, tiap minggu buat bsp jga tpi bsp smua bacaan normal. Biasanya klu ada gdm time pregnant mmg x bole lebih due kn, tpi sy nak tau ada peluang x utk sy beranak normal #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Setahu saya kalau dapat ubat n insulin kena beranak awal. Kalau gdm on diet tu kena ikut due date.. doctor saya bagitau boleh normal, tapi kena induce la. Harap kita semua dipermudahkan urusan bersalin

4mo ago

sakit x kalu kena induce😣

Betul tak boleh overdue. Possibility untuk bersalin normal pun ada. Macam saya GDM on diet, bersalin normal pada 37 weeks.

4mo ago

@untuk mommy yang tanya saya. Saya GDM on diet. GDM on diet tempoh bersalin ikut due date. Once overdue baru kena serah diri. Alhamdulillah saya bersalin normal sebelum overdue sebab dah turun tanda.