Kandungan 23minggu

Hi semua, kandungan sy dah 23 minggu tapi belum rasa ada apa2 tendangan, ngilu2 mcm bubble bgtu ada la, adakah itu normal? Dan tiap hari sy mesti buang air besar. Kdg2 banyak keluar t*** tu, tapi bukan cirit birit. Ada ka itu normal juga?

1 Balas

untuk tendangan bg sy normal sis, sbb klau jenis kulit perut tebal mmg xbrp rasa mcm sy .. dh start kira gerakan baby pun still confius asal aku xrse pape 😅pdahal gi scan doc usik² perut, elok je dia gerak cuma kita xrse .. n untuk membuang tu mybe sis boleh tnya yg pakar, sbb sy xbrp pasti bab tu 🙏🙏