Tak rasa apa2 13w

Hi nak tanya normal ke kandungan sy nak masuk 13w esok... Tapi sy xrasa apa2 mcm cramp perut mcm awl2 dlu.. then selalunya tiap malam byk kali bangun buang air.. semalam 2 kali je bangun ke sebab cuaca panas? Masa bangun malam byk kali tu suhu sejuk...#pleasehelp #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby

2 Balas

Sme sy.. Rse cramp dah brkurang, alahan loya pn da xde sgt. Tp elegik kt kulit muka plk..

6mo ago

sama la naik jerawat batu xpernah naik jerawat batu lpstu bintik2 merah... badan pun sama

ok la tu.. doakan puan dan kandungan sihat wal afiyah

6mo ago

sama