susu untuk ibu mengandung

Hi semua ibu...saya nak tanya susu apa yang paling sesuai untuk ibu mengandung...saya pregnant anak pertama..17 weeks..

28 Balas

Frisomumgold... Bgus tuk perut.. nk mmbuang pn senang ...xsembelit.. berbnding susu lain yg pnh sy try ms.preggy..nk2 pestime peknen lg la bis smua susu pnh try😂😂✌alhmdulillah susu tu pling ok n best takat ni..until dh bersalin msih minum lg.. flavour vanilla+madu.. rs sedap xmcm susu lain

jgn mnum anmum..gulanya tnggi n boleh bt ank jd hyperactive..xcaya silakan😉😉 ank2 buah sy smua aktif..sbb budak2 klau d beri mknan yg manis mmg akan jd aktif.. dlu mak mnum anmum masa ngandunkan adik sy pun centu gak..smpai skrg besar degill.. anmum mmg bgus tp efek dya tu jdinya..

Sy minum jak segala jenis susu 😂😊 similac, frisomum, anmum, lazz susu kambing, dutch lady, everyday & segala susu kotak la.. Sy recommend frisomum, x manis sgt just nice

Cuba je susu ibu mengandung yg awk suka.. Cuba je dlu sbb ad susu yg sesuai dgn bdn ad yg tk.. Sy try anmum tpi tk sesuai ceret beret.. Mkin tmbh loya

Sy minum susu kambing.. bagus utk baby dlm perut jgk.. susu kambing byk jer kt pasaran.. jenama lazz pon okew

Fitst semester saya minum anmum lepasto stop kejap sbb bacaan gula naik, lepas da okey saya minum fresh milk

Apa2 je susu yg ibu nk minum.. Materna anmum, mamilgold etc byk lagi jenama lain. Sy minum anmum

Sy mnum anmum still smpai skrg . Alhamdulilah sihat hendaknya sis .

Sy minum fresh milk je.. Doktor xbg minum anmum sbb gula tinggi

saya minum HL je.. susu lain tak boleh masuk muntah minum..