Ibu hamil 34 weeks

Hello semua ibu2 mami2 . Sy baru beli minyak kelapa dara. Boleh kongsi cara nak minum dia? And apa2 manfaatnya tu ya? Share pengalaman korang gais 😄#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom #seriusnanya

3 Balas

Saya pun baru cadang nak beli. hehe tapi takut tak termakann. Mak saya cakap nak bagi muda bersalin nanti. Tapi nak tau jugak khasiat dia and cara nak minum, memandangkan nak consume vitamin lain.

Ya. Sy ada dengar ikhtiar dr ibu2 yg bersalin tnpa koyakan, minum 2x sehari. Guna sudu plastik...

Saya buat sapu di area kulit gatal je setakat ni