4 week - sakit badan

hi semua... i 4 week pregnant... sakit badan tu biasa ke?

121 Balas

hi momy..sy pon 4w jgk..alhamfulillah xde mual xde apa...cma badan akan rasa panas ja..n sakit kt tapak kaki xboleh bdiri lama..

sy anak kandungan ke 3 ni... Alhamdulillah xde alahan setakat ni..harap xdela. sebb bekerja . cuma tahap kemalasan kuat teramat

Saya 3 week 5 hari , pening2 , sakit bhagian puting , xleh bau benda wangi nnti pening n loya . xsangka kata preggy 🤣😅 .

Hi, sye baru pregnant 4weeks 6day, first baby. Nak tnye normal ke scam nmpk rahim sahaja yg membesar kantung masih x de?

Kandungan 4 week.. stkt ni rsa penat dan lemas..kdg skit pingang..dn breast pn sakit.. ada la rsa mau mual.. tpi xmual..

Tunggu lah nanti nak dah masuk 30w ke atas. Bukan setakat sakit badan, nk tidur pun susah 😅 perut pun kejap2 mengeras

Saya asik mengantuk je kt tmpt kje, tpi alahan stakat ni tkde lgi hrp2 tkde laaa, sbb mse ank prtma alahan trlalu trok

yes..awal dulu sllu lenguh kt punggung & blkng bdn.. masuk week ke 12 ok. kena ubah sikit cara tidur & bykkn bergerak.

Sama lah sya skrg baru 7w , alahan teruk asyik muntah je , letih tu takyah ckp lah , buat kerja sikit je dh penat...

Sya 4 weeks bukan cuma sakit badan sebb time tu morning sickness teruk alhamdulillah sekarang dh kurang sikit