Kongsi pendapat! 🫠

Hi semua, My family inlaw tak suka dengan i. Adik beradik dia selalu burukkan i dekat husband i. Kadan sampai kami husband&wifed bergaduh bermasam muka, tidur jauh dan berebut perhatian anak. My father inlaw plak tak treat my baby macam cucu dia yg lain, my baby kena sisihkan. I sebagai menantu ofcourse terasa. Memandangkan adik beradik husband semua perempuan buat kan i terasa susah sangat dan rasa merendah diri . I kadang tak tahan dengan situasi mendesakn i untuk membuat keputusan berpisah. Sebab selalu jadi masalah macam ni, Husband plak anak lelaki tunggal dia berbelah bahagi. I bukan tak nak support dari segi mental atau apa, tapi indah cuba. I rasa kosong bila jadi macam ni. #bantujawab #Apapatutbuat?

11 Balas

duduk dgn family in law ke ? kalau dduk skli better dduk rumah lain ..cuba slow talk dgn suami luahkan apa awk rse ..kot dia boleh faham kalau awk explain...