Doa mudahkan bersalin untuk para ibu mengandung

Hi semua, dekat sini saya nak kongsikan sedikit doa untuk ibu mengandung. Semoga ia dapat mempermudahkan urusan kita. Surah Luqman: Untuk anak cerdik Surah Maryam: Memudahkan proses bersalin Surah Yasin: Untuk anak tidak terpengaruh dengan maksiat Surah al-hujurat: untuk memperbanyakkan susu ibu surah al-imran 38: untuk anak yang baik ibu-ibu yang lain kalau ada doa-doa atau zikir lain yang boleh saya amalkan, jom la kongsikan hehe

3 Balas

Terima kasih ats doa mudah bersalin ni especially surah Maryam. Memang dulu amalkan waktu trimester 3. Selain doa, boleh amalkan jugak zikir dipermudahkan bersalin.

2y ago

Saya pun amalkan zikir ni. Masa dah kena warded mulut asyik berzikir ni je. Alhamdulillah Allah permudahkan urusan saya dn baby.

Selain amalkan doa, jangan lupa minta maaf pada orang sekeliling, suami dan ibu bapa. Inshaallah, dipermudahkan urusan bersalin

Doa ni pernah dgr temuramah ustazah asma harun

2y ago

Dekat fb boleh cari dekat kelab iktiar hamil page