Luahan hati 😄

Hi semua.. dah lama tak buka apps ni since miscarriage June haritu. Alhamdulillah sekarang dah getting better. Cuma lately orang keliling asyik tegur je tanya dah ada isi ke sekarang. Tak tau nak exited atau sedih 😂 sebab kadang terasa jugak haha tapi sejak kebelakangan ni ada je yg kaitkan dengan pregnancy.. dalam hati mcm nak buat upt sebab belum datang period lagi tapi baru beberapa hari je. Hati kata suruh buat upt yelah better now or never kan haha at least tau awal..

2 Balas

dh lewat seminggu dua bru check.kalau tk lekat lagi blh try usaha ngn opk plk. sy alhamdulillah lekat lps 2kali gugur. abaikan je mulut org.rezeki masing2