Keguguran rambut

Hi semua. Boleh tak share tips untuk kurangkan rambut gugur? Baby dah masuk 5 bulan pun rambut still gugur 😭 rimas dah rambut asyik gugur, siap potong rambut. tapi still adaa banyak gugur. Adaa tips takk? 🤧🤧

6 Balas

gugur rambut tu sebab ibu x cukup nutrisi dalam badan, bila mngandung mmg akn cpt kurang nutrisi sbb share dgn anak kan, jadi kita kena topup dgn buah buahan sayur sayuran, yg penting real food la bnyk khasiatnya, jus dari buah buahan tanpa gula dll

Sy tak makan produk apa2. Sy potong rambut, buat treatment hair fall kat salon rm150+. Tukar shampoo, pakai serum n vit rambut. Alhamdulillah sekarang dah okay

Mmg akan gugur utk setahun dua.. mkn vitamin yg blh kuatkan rambut, tukar shampoo dan jgn byk stress tp its natural

Kita ada one product ni, kita mmg guna masa kita bersalin sampai skrg..

2y ago

Ratu hair by tun teja. You boleh whatsapp i 011-10236229 nnt i share pasal product ni

waaaa.. sama.. dh potong pendek pub masih gugur..

sama lah