Waktu/masa untuk minum air gula kat kk

Hi semua, boleh tak pukul 9pg saya dtg untuk minum air gula kat kk? Selalunya appoinment minum air gula kn pkul 8pg, tp saya rushing nk hntar anak ke sekolah, lpas tu nk ptah balik nak ke kk balik.

13 Balas

Kalau kk tmpat saya, last mnum gula jam 830am. Lewat dari tu kk akan bagi temujanji baru.

kalau cmtu bgtahu nurse nak buat dkt klinik swasta je...bgtahu sbb kekangan masa..

kena tanya kk. mcm kk saya haritu, ada org dtg lambat, nurse tunda ke hari lain.