8 minggu 4 hari

Hi semua blh bagi pendapat x . Awal2 mula2 pregnant ada rasa sakit2 breast dan kuat kencing . Skrg dah berkurang . Normal x sis semua . X pernah lg ada spotting. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #almost9weeks

1 Balas

Yup normal sis

3y ago

setakat ne belum ada . cuma x brp suka bau febreze . awal2 masa 5 weeks selalu rasa susah nak kencing tp tanda tu dah kurang . rasa kembung dan x selesa d perut masih ada . rasa cepat penat letih dan malas 🤣