Packing barang baby

Hi semua. Agak2 sesuai packing brg baby berapa weeks ye? Saya skrg 31weeks 2day.. emm tapi pinggang selalu sakit, sbb sebelum pregnant tulang pinggang ni mmg problem skit penah jatuh tangga.. perut pn besar (padahal anak first) … semua org tegur mcm dh sarat, kalau saya start packing skrg boleh ke? 😅😅 risau tklarat pinggang makin sakit bila dh masuk 8bulan keatas🥺

2 Balas

klu sya sya packing awal2 lagi sebab sekarang ni kan masih musim covid kita tdk tau nnti kes meningkat tdk sempat beli or packing barang2 baby lagi pun kita tdk tahu bila kita boleh bersalin ada org bersalin dalam 28week ada yg 34week jadi baik sedia awal2

2y ago

Tulah. Pikir juga mcmtu. Zaman skrg tk mcm dlu boleh lambat2 kan packing brg baby .. hee packing awal kalau apa2 jd tkdela ciksuami gelabah2 kan😂😂

packing je, nanti banyak lg kerjanak buat

2y ago

yeay.. moga dipermudahkan semua urusan dgn baik 💐