kaki bengkak dan tangan hujung jari rasa kebas

Hi semua ada yang sama dengan saya ka? Macam mana cara mengatasi ya doktor info saya seminggu 2kali kena dtg kkia untuk cek tekanan darah.. Untuk mggelak kena sawan.doc ckp darah bkumpal dekat kaki sebab tu kaki bngkak.. Lepas branak baru hilang

7 Balas

haii...oo gtu ka?saya pun mcm ni,kaki slalu bengkak dan tangan slalu kebas..tp xbg tahu doktor tentang ni,sy pikir ianya perkara biasa.😥

4y ago

Kena info.. Boleh mnybebkan sawan ibu dan anak tu sis

Kaki saya cm bengkak, tangan tidak. Minggu depan nk tnya doc juga ni. Skrg saya tido pakai stoking dan tinggikan kaki saja

kita sama ! heheh kki bgkak tgn kebas . so kne cek kk 2mggu skli sbb tkot sawan .

4y ago

Heheheh saya seminggu 2 kli.. Smga d permudahkan segala urusan kita sis aamiin

Sis beli la stokin d farmasi...bgs tu bikn kasi lancar darah

Rendam kaki dgn air suam dan garam...

Preeklampsia ke ni?

Sis brpa weeks ya?