urat hijau antara mata

Hi semua.. Ada sesiapa yg ank die ada urat hijau antara mata.. Boleh kongsikan apa kesannya pada bayi ibu2 semua..

7 Balas

tiga2 anak Sye ade .. Klau anak mkin besar urat tu akan hilang sis xprlu rsau.. tpi klau stay ade jugak org tua2 pggil tu tnda sawan.. tapi mmg betol2 sbb tiga2 anak sye kne sawan tarik ble demam atau terlalu aktif sgt.. sis bley tnye dktr nnti dktr bley cek urat sawan or x..

4y ago

anak sye smpi skrg stay kne sawan lgi.. dktr ckp tengok pde urat mata tu kalau makin kurang InshaAllah xde pape..

Anak sy pon ade.. Org ckap nanti anak kene tawan naggis la apela..jgn dgr la tu.. Alhamdulilah anak sy ok je dan dia bukan jenis suke menangis mse baby pon dia baik je nggis bile nak susu je..

Anak saya ada. Tp normal je rasanya. Mmg jenis nampak urat. Dekat kepala pun ada. Ikut abah dia

Anak sy ad gak risau nyer...dgr mudahan x Ada apa2 amin

ade org ckp mudah kne sawan tangis....Allahualam....

3y ago

ank sy pon ade.. dh umo setahun lebih ni baru kena mcm sawan tangis.. kalau dia jatuh, dia menangis mcm nk berhenti nafas..

anak saya pun ada.. ok je insyaAllah..

Xde pe sis ank sy pun ada..