doa menunggu bersalin

Semoge Allah permudahkan segalanya aamiin.. #38week3day

doa menunggu bersalin
13 Balas

Alhamdulillah sya pon dh selamat bersalin pada 14-03-2020 Ritu sya amalkn selawat NABI YUNUS tu Tak rasa sakit sgt and Tak resah on hanya brtmbh excited je

😣😢 Aaamiinnn yaa rabbal alaminnn. Semoga kita dimudahkan dalam urusan bersalin, berpantang & seterusnya. Aaaamiinnnnnnn.

Aamiin...semoga kita dipermudahkan urusan bersalin nt..menghitung hari jg ni..38week 1day..semoga berjaln dgn lancar..aamiin.

Aamiin semoga dipermudahkan bg saya ND semua ibu diluar Sana...

Semoga dipermudahkan segala urusan. Aamiin YRA 🤲🏻

Semoga allah permudahkan proses bersalin nnt amin

Semoga urusan sis dipermudahkan 🥰

Aamiin.. Semoga dipermudahkan..

Aamiin ya rabbal alamin..

aamiin