Assalamualaikum..

Semoga Semua Rakan Dayah Dipermudahkan bersalin nanti tanpa koyak dan jahit.Aamiin

18 Balas

Tips mudah bersalin, dari pengalaman sya, bersalin tanpa jahit dan koyak, amalkan seminggu sebelum bersalin (lebih kurang) 1) minum kelapa dara 2x sekali pg malam 2) amalkan air zam2 3) amalkan air darusyifa 4) amalkan air selusuh (yg ni air just baca ayat alquran je, xda campur pelik2 ye, minum masa tahan contraction) 5) mintak ampun dan doa dr suami, org tua, solat hajat P/s : Semua air tu, baca alfatihah, selawat 3x, minum, amik sikit buat sapu kat perut smpai kering dan niat moga dimudahkan bersalin InsyaAllah, kite mampu ikhtihar je, yg penting jangan lupa doa bnyak2 😊.

Waalaikumsalam semoga segala urusan dpermudhkan 😉

Aamiin. Terima kasih sis ats doanya..

wasalam, Amin amin ❤️

Waalaikumsalam. Aamin

Wslm.. Amin... ❤️

Amin..,🤲

Wslm..aminn

Aamiin...

amin💓