Saya skrg di hospital 39w.. bukaan 2cm..

Semoga kita semua yang nak dekat bersalin di permudahkan bersalin nanti..

11 Balas

Terima kasih semua atas doanya.. dan untuk yg sedang mengandung semoga di permudahkan urusan bersalin nnt.. saya selamat melahirkan baby..boy

Moga dipermudahkan urusan bersalin sis.. moga selamat ibu dan bayi.. amin ya mujib..

Sama tgh admit wad..semoga dipermudahkan urusan bersalin.. amin

semoga di permudahkan urusan bersalin..doakan sy jugak 38w6d

Semoga dipermudahkan bersalin 🤲🏻 Aamiin insyallah

Allahuma Aamiin ya Mujib. Semoga d permudahkan

Semoga d permudahkan urusan bersalin. Aamiin

Hello mummy. Nak follow up.. dah bersalin ke…

1y ago

yaa.. terima kasih Sis...😇

semoga di permudahkan urusan bersalin

Semoga dipermudahkan urusan mummy 🤲🏻