Doakan Saya

Semggu lg bru period. Sy mgalami mual. Muntah2 dh 2 hari. Breast sakit. Perut cramp. 1badan sakit. Pagi ni bgn terus muntah. Warna kuning. Pening. Test upt 1line. Knp dgn sy? Gastric xjuga. Normal ka? Mohon pjelasan mommies semua?

4 Balas

Angin kot. Breast sakit tu normal dalam fasa post ovulation. Simptom2 bila progesterone meningkat

Sy nk period pn setiap bln simpstom mcm tu. free your mind. kalau Ade rezeki tak ke mana

Simptom nak period kot

Pregnant ke sis?