Cramp & breast sakit

Hi mommies. nak tanya sy baru pregnant 5w1d tapi normal ke bawah perut cramp & breast sakit mcm waktu period? tapi saya takde spotting

3 Balas

hi mommy. normal je rsa cramp dan breast pain sebab berlaku perubahan hormon dalam badan mommy.

2y ago

ye mommy. normal je tp kalau sakit sgt dan ada spotting / pendarahan terus ke hospital ye

sy mlm2 rs cramp perut 5w4d.. semoga dilindungi selalu kandungan kita semua

hi awak..normal cramps n breast sakit..saya pun sama..saya 5w2d