Merangkak....

Semenjak anak saya pandai merangkak susahnya nak tidurkan balik,celik terus..merangkak sana sini. Macam mana ye mommy buat ..

2 Balas

OK la tu. Bagi dia exercise otot sampai penat, nanti dia tidur pun lena. Puan dan suami kena pantau tumbesaran dia dgn sabar dan happy. Happy parents, happy baby

Kalau saya biarkan je dia. Lama2 dia penat & tidur sendiri

2mo ago

Ya sis saya biarkan je tgh malam dia merangkak. Tp katil kena pasang bed fence. Nanti sedar2 je dia dah tertidur kt hujung katil