Darah semasa mengandung

Semasa saya balik dari bekerja , isteri saya mengatakan bahawa dia mengalami flek darah namun tidak banyak, sekarang usia kandungan anak saya 36 minggu 6 hari , saya berasa sangat risau adakah isteri saya akan melahirkan anak pada masa yang terdekat ini ?

1 Balas

tu kira tanda2 dah tu lagipun dekat 37minggu mmg kira nak cukup bulan dah kalau rasa ada yg tak kena boleh terus pergi hospital check . saya pun gitu jugak time 36minggu 5hari ada tanda terus masuk wad ngam2 37minggu baby keluar

2y ago

dah pergi hospital ke ? boleh je kalau nak pergi hopsital check dulu kalau ada tanda nak bsalin dlm masa tdekat mmg diaorg akan tahan wad utk pantau kalau tak ada lepas check tu boleh balik