Ada dh ke ibu² yg due 25/9 dh brsalin? Sy blm ad tanda ap². Hati dh mula risau😢. Pinjam kata²

Semangat dari ibu² @tips yg mahu dikongsi#firstmom

12 Balas

sy due 4/10 sis,alhmdulillah hri nie dh bersalin.. sakit sggut yg kuat pkul 6pg,sempat siap apa smua trus kew hsptal...smpai PAC jalan dh buka 9cm,trus msuk lbroom alhmdulillah 7.48pg baby dh lahir... normal,berat 3.42kg.. semoga Allah permudahkan urusan sis amin2..

2y ago

ya allah, mudahnya puan. Ada tips apa apa ke? sy dh 39w3d dh