Ada dh ke ibu² yg due 25/9 dh brsalin? Sy blm ad tanda ap². Hati dh mula risau😢. Pinjam kata²

Semangat dari ibu² @tips yg mahu dikongsi#firstmom

12 Balas

sy due 4/10 sis,alhmdulillah hri nie dh bersalin.. sakit sggut yg kuat pkul 6pg,sempat siap apa smua trus kew hsptal...smpai PAC jalan dh buka 9cm,trus msuk lbroom alhmdulillah 7.48pg baby dh lahir... normal,berat 3.42kg.. semoga Allah permudahkan urusan sis amin2..

2y ago

ya allah, mudahnya puan. Ada tips apa apa ke? sy dh 39w3d dh

sya due 25/9 tapi 19/9 jam5:20 subuh dah selamat bersalin secara normal baby girl berat Syukur alhamdulillah semua bjln dngn lancar sya doakan semoga sis juga d permudahkan urusan nanti aminn

2y ago

Aaaaminnnn Ya Allah. Trma ksh sis

sama lah due 25/9 tpi masih tdak apa² tanda lgi kerap kencing sebb kepala bby dah kebawah. esok last check kk mungkin depa akan bgi tarikh serah diri terus kot

2y ago

Sama. Mungkin esk bg tarikh utk serah diri dh. Ya Allah. Permudahkan la urusan ibu2 brjuang brsalin.

sama 25/9.. masih xda tanda. dah dapat tarikh serah diri 29hb😂 moga dipermudahkan urusan kita semua n baik2 je ye puan🤲❤️

2y ago

Aaaaminnnn Ya Rabb

sy esok serah dri... 25/9.. patu due 26/9 tp sbb ada gdm kena serah dri.. ni xda tnda2 lg nk bersalin...

2y ago

terima kasih sis..semoga semuanya baik2 sja🥰

sy due 20hb..blm ada tnda brsalin lgi. 26hb kena serah diri utk induce..semoga kita d permudahkn urusan.

2y ago

Aaaaminnnn Ya Allah. Semoga Allah mempermudahkan segala urusan kita yea

same due dgn sya ...belum bersalin jgk lg..xde lngsung tnda²..nty dh kne serah dri

2y ago

tu normal sbb bby dh kt bwah..kta akn rasa skit celah kankang..nk jalan pm sakit..tapi kalau rasa sakit sgt² boleh je pergi hospital..mne thu jln dh buka

sy 24/09 belum ada tnda2 bsalin lg..mgkin bby mc selesa duk dlm🤣

2y ago

Kan.. Baby syok dlm perut mommy

sy due 28hb 9ni..lagi 4hari..belum ada tanda lagi ni🤣😂

2y ago

Semoga Allah mempermudahkan segala urusan kita yea

Saya pun due 25/9 tapi esok serah diri sbb gdm dc

2y ago

Semoga Allah mempermudahkan segala urusan sis 😘