Baby kurang aktif

Semalam seharian duduk atas motor buat grab.. sekarang 28weeks.. sepatutnya dah kena kira gerakan baby, tapi terlalu sibuk buat grab, terlupa untuk mengira.. bila malam, usik usik baby tak gerak.. adalah gerak sedikit tapi ras amacam tak rasa. Normal ke dan apa patut saya buat?

1 Balas

better check la, tambah awak pula buat grab, terhentak sana sini , lasak pun bahaya juga. gpun mmg kena kira, takut apa2x .