Pelik

Semalam scan kt kk doc bgtau baby besar hampir 4kg + uri kt bawah n refer ke hospital jumpa pakar n serah diri utk brsalin awal..harini bila jumpa pakar n scan baby ok je berat baby hanya 3.4kg n uri pon ok kt atas.. masalah uri kt bawah yg kk refer ni dh kali ke2 n result sama bila lps jumpa pakar.. persoalannya knp result doc kk ngn pakar jauh sngt beza.. sy punya la cuak takut kena induce @ ceaser..sapa pernah jadi cam ni..

2 Balas

Dktr kk slalunya dktr bese je bkan pakar...pakar lbh tau n tepat slalunya...