Kantung dengan baby okay cuma tiada heartbeat

Semalam saya scan 8week4day tiada sedihnya tiada heartbeat.. Doktor cakap kantung cantik, baby pun membesar sama ikut waktu dia Tapi sedih bila doktor cakap sepatutnya dah boleh nampak heartbeat.. Doktor cakap next 2 minggu kena repeat scan..if tiada juga, kena tunggu baby turun sendiri or kena cuci Ke sebab tubuh saya terlalu besar? Tapi baby dgn kantung boleh nampak#ingintahu #bantusharing #firstbaby

Kantung dengan baby okay cuma tiada heartbeat
15 Balas

macam saya dulu , scan 7weeks takda kantung , 2 minggu refer hospital. doktor suspect luar rahim. alhamdulillah , minggu ketiga scan di hospital , sudah nampak kantung. cuma doktor ckap mgkin kandungan tak menjadi. mggu seterusnya scan lagi , nampak heartbeat dan alhamdulillah. sekarang dah 31weeks prgnant. doakan saya dipermudahkan urusan.saya doakan sis , dipermudahkan urusan dan ada rezeki untuk timang cahaya mata nanti.

2y ago

Aamin ya rabb