Kantung dengan baby okay cuma tiada heartbeat

Semalam saya scan 8week4day tiada sedihnya tiada heartbeat.. Doktor cakap kantung cantik, baby pun membesar sama ikut waktu dia Tapi sedih bila doktor cakap sepatutnya dah boleh nampak heartbeat.. Doktor cakap next 2 minggu kena repeat scan..if tiada juga, kena tunggu baby turun sendiri or kena cuci Ke sebab tubuh saya terlalu besar? Tapi baby dgn kantung boleh nampak#ingintahu #bantusharing #firstbaby

Kantung dengan baby okay cuma tiada heartbeat
15 Balas

sama mcm sy 🥲 bby first sampai 11 minggu scan xda heartbeat doc cakap kalau dia tak jadi dia akan turun sendiri..balik hospital doc cakap lagi seminggu datang balik nak tgok bby mcm mana kan xsmpai seminggu darah dah turun banyak scan bby dah mmg xda sebab kantung pon dah mcm xcantik so doc decide cuci .. sy sempat tengok elok je dia keluar dalam kantung bulat cantik lagi 😢 tapi doc nak ambil sy bagi lah sebab time tu tengah blur 😥 xpe sy dah ada dah yg tggu sy kat pintu syurga nanti 🥰semoga awak dipermudahkan urusan ya 😊 stay strong 💪

2y ago

Allahu sedihnya baca.. semoga sis cpt2 diberi rezeki hamil sekali lagi dan mendapat cahaya mata baru. aamiin3x.. mmg kantung tu trun elok lg keadaannya ya? klw sy lah tk tau bole tgk tak, tkut pengsan je