Perut tetiba nampak kecik , normal ke ?

Semalam saya rasa perut macam besar , sampai garu garu laa rasa gatai . Tetiba harini rasa macam perut kecik pulak . Normal ke? Btw saya baru 17week .

3 Balas

Hahahhahahah Itulah pasal.Masa kandungan 12 week kemain bsar sbb angin kot. Masa tu ada alahan lagi. Bila dah masuk 17week ni perut dah kecil sikit sbb dah pndai jaga makan

Mgkin sis tgk lepas mkn tu nmpk perut besar. Sbb sya pn bgitu, lepas mkn besar perut dah brpa jam perut nmpk kecil sikit. 🤣 Normal lh tu, klau sis tggi kurus

perasaan awk sjaa kot. atau angin saja.

7mo ago

wehhh HAHHAHAHAHAHHA klau transparent snggup xtdur malam sbb nk tngok perkembngn dpn mata. Btul jgk duit pon xyh kluar