apa makna mimpi saya ?

Semalam saya mimpi....saya tunjuk kan UPT tu...nmpk 2 Line...tpi 1 tu samar2...dalam mimpi tu...perasaan ingin tahu sangat dalam mimpi tu..sama ada itu betul2 pregnant or x...?

3 Balas

Kelmarin dan semalam saya mimpi saya positive UPT🥰 dlm mmpi menangis campur gembira. 2x kali mmpi kan mne xnye happy. Tapi saya xcheck la upt lps bangun sbb blm lewat period tggu seminggu baru check. Harap la mmpi jadi kenyataan buat saya🙏🥰doakan ya. Saya juga doakan ibu2 lain juga mendapat berita gembira punya zuriat❤️

sis , saya mcm tu. saya mimpi upt saya positive . hri tu juga sa nekad cek btul2, sa beli upt dn cek, syukur betul2 saya pregnant. mmg dah pelik sbb 1 week late period, tp x nk cek sbb tkut hampa sbb lma jga menunggu, tp lepas jaa dpt mimpi tu , nekad nak cek dn result sgt2 mnggembirakn. 😊

5y ago

Aamiin...tq sis...selamat hari raya sis... 😘

sy dgn husband ad mimpi dua line jgk bulan 1 ritu..tp skg sy dh period...lepas terjaga subuh tu sy terus test urine..tp xde apa pon..sy mimpi smpai terkencing tilam la nk jd kan cite