Normal ke mengantuk masa 1st trimester?

Semalam pukul 11 saya tidur sebab mengantuk. Bangun pagi pun malas nak bangun sebab mengantuk. Saya paksa diri untuk solat dan makan. Tak boleh biarkan perut kosong. Kena makan demi kandungan saya 6weeks. Selepas makan, sambung tidur lagi. Bangun lagi dan paksa diri untuk mandi dan makan buah. Mandi makan pun mengantuk. Sambung tidur kejap lepastu bangun lagi sebab lapar. Goreng dan makan roti canai pun mengantuk. Mengantuk sangat macam tak cukup tidur je walaupun ada alahan 😅 Ada ke yang pernah berpengalaman ni macam saya? Rase nak tidur lagi 😅😂 #firsttimemom #firstmom #firstbaby #ingintahu

27 Balas

kita sama .. sy bru je lepas alamii , 😂 skrng dh 11week asik skit kepala plak , rasa ngntuk malas xblh bwk bincang memang tidur jer sebulan lebih cuti niaga tidoo punye pasal , 🤣🤣

11mo ago

haha tu la banyak tido sakit kepala. semoga sis dan kandungan sis sihat n baik2 ya 🤲🏻