37 weeks baby

Semalam pergi paC check baby sebab mengeras, Baby dalam keadaan baik lagi. Xda bukaan xda kontraksi. Kena seluk check jalan alhamdullilah x sakit. Semoga dipermudahkan geng 37 weeks bersalin and semoga ada turun Tanda dalam masa Dekat. 37 weeks , 2.9kilo ❤️ Aamin amin ❤️

2 Balas

37 minggu berat bby dah 3.3kilo ..risau je ni ..semoga dipermudah kan urusan kita semua yg bakal nk dekat due ni

doktor check jalan tu pakai apa sis?

6mo ago

sy hari tu 28w check jalan pakai muncung itik tu. sakit gilaaa. mgkin sbb takmatang lgi kot sbb tu pkai muncung itik