Kosong

Semalam pergi checkup. Bila kira tarikh first period, kandungan nak masuk 5weeks. Tapi semalam scan, dokter cakap kosong. Kantung takde, baby pun takde. Dokter kata, kalau scan atas pun kosong, scan bawah pun tak nampak apa. Hm sedih. Betul ke saya mengandung ? #Anakfirst

31 Balas

Jadi kat saya juga dulu . Sebak hati . Sekali scan lagi dalam 8w , alhamdulillah ada baby dalam kantung . Menangis gembira . Sekarang menghitung hari . #1st baby #3april . Doakan saya . Juga saya doakan awak . 😘

4y ago

Ye smpsi Dr takut saya hsmil luar rahim . Awak sabar ya , bnyakkan berdoa . Inshaallah Allah permudahkan semua . Ameen