Kosong

Semalam pergi checkup. Bila kira tarikh first period, kandungan nak masuk 5weeks. Tapi semalam scan, dokter cakap kosong. Kantung takde, baby pun takde. Dokter kata, kalau scan atas pun kosong, scan bawah pun tak nampak apa. Hm sedih. Betul ke saya mengandung ? #Anakfirst

31 Balas

Sama. Saya pon haritu gi klinik doctor check 5weeks tp bila scan taknampak. Saya pon cuak. Then doc suruh dtg lgi 2minggu atau sebulan. Dkt klinik pon doc test tgk result double line jgak. Ikutkan minggu ni gi klinik balik tpi keadaan tai mengizinkan

4y ago

Sy check haritu 12/3 5weeks. Skrg 6weeks. Baru je lgi hehe