Kosong

Semalam pergi checkup. Bila kira tarikh first period, kandungan nak masuk 5weeks. Tapi semalam scan, dokter cakap kosong. Kantung takde, baby pun takde. Dokter kata, kalau scan atas pun kosong, scan bawah pun tak nampak apa. Hm sedih. Betul ke saya mengandung ? #Anakfirst

31 Balas

saya pun haritu scan awal, doktor cakap tak nampak & suspect luar rahim. for first mommy memang takut la, tp doktor suruh dtg lg 2 minggu kemudian & alhamdulillah baby ada dalam rahim 😍

4y ago

Yeke? Alhamdulillah. Harap² saya macam sis jugak lah. Dr pun suruh saya dtg lagi 2 minggu. Hmm 😭