Kosong

Semalam pergi checkup. Bila kira tarikh first period, kandungan nak masuk 5weeks. Tapi semalam scan, dokter cakap kosong. Kantung takde, baby pun takde. Dokter kata, kalau scan atas pun kosong, scan bawah pun tak nampak apa. Hm sedih. Betul ke saya mengandung ? #Anakfirst

31 Balas

Jgn risau sis, inshaaAllah ade tu bby.. Alhamdulillah mse sy pegi scan dgn dktor 5mbggu, dktor confident ckp ada, nnti dtg blik scan 9mnggu. Bila scan 9mnggu tu, alhamdulillah bby dlm rahim, denyutan jntung pn laju je.. Tnggu dlu sis, jgn stress2..

4y ago

Doa je sis, sy pn ttc hmpir 5thun..ni tgh preggy ank 1st jgk.. duk brteka teki la dr mnggu 5 nk smpai ke mnggu 9 tu.. Hri2 doa.. Sbr sis, doa je bnyk2, inshaaAllah ade nnti.. Amin..