BOY KE?

Semalam check up Dr utk 36 week. Doktor kata Baby awak boy. Saya pun tanya dgn doktor tu balik. Betul ke boy doktor. Kata nya ye. Sbb nmpk soktrum ke apa die sebut. Saya pun krg jelas dgr sbb telinga saya rasa bengal sejak masuk air. ? Siapa pernah scan baby boy nmpk benda yg saya bulat kan tu?

BOY KE?
1 Balas

Mcm my bby masa week20, doc tunjukkn ni lah..

5y ago

Sbb masa scan tu saya x tgk screen sbb yg dpn rosak.. So suami tgk.. Tanya kt suami juga nmpk x. Die pun kata nmpk.. Mgkn sbb saya x tgk tu kot rasa mcm x pasti sis..