Brown Spot

semalam cek kat seluar kecik..... ade secalit brown spot.. tp kering la...mcm hujung2 period tu..tp secalit je..normal ke?risau nye sampai rasa nak pergi toilet cek selalu.. sy pregnant 13weeks untuk pertama kali.. 5 tunggu nak dpt beby..jd nya..asyik fikir mcm2.

1 Balas

Doktor ckp bnde tu normal.. Sebb si kecik Baru Nak lekat 😅

5y ago

Ooh...harap2 mmg xde ape la..esok nak minum air gula..nnt sy tye jugak nurse.. Terima kasih ye... Risau melampau sy ni..tp lega dgr ade yg jawap mcm ni