14 weeks kerap keluar brown spot bahaya ke..

Saya risau sebab kerap keluar brown spot macam last2 period..#firstbaby

2 Balas

saya pn mcm tu...threatend abortion...dye bg sye mc 1 mggu rest....better check...😊

2y ago

rehat j dlu...jgn stress2...jgn angkat berat2...semoga dipermudahkan urusan semua...

better cek dgn doktor ok

2y ago

sis kena kerap2 pantau tau..inshaAllah baik2 je.yg penting byk rehat n jgn buat kerja berat..sekarang sis mcm mana..ada bleeding lg ke..masa kt ER tu mmg doctor terus scan baby tgok bby gerak n dgr heart beat...masa kerap2 keluar brown spotting tu pon sy g scan lg kt klinik swasta sbb risau tp bby gerak heart beat pon ok.doctor ckp brown spotting tu normal je sbb dinding serviks lembut mudah terluka..n doctor suruh elakkan bersama bawah 20 weeks.