brown spotting

nak tanya ada x ibu yg ada brown spot .. smlm ada brown spot , lepastu stop petang ni ada semula .. pergi scan heartbeat baby ok .. ada x yg ada experience mcm ni baby ok x ..

2 Balas

Mse scan tnya Dr x? Dr xsuggest or bgi ubt kuat rahim ke..sbb kndgn awk dlm pringkt awal lg..klau ikut pglm sy, sy pernh tnya Dr..Dr ckp norml selagi xde kuar drh merah..tp sy berlarutan, bila scan utk kli ke2..hbeat bby dh xde

6h ago

sis berapa lama keluar spotting tu sy dh dua minggu risau pulak .

sy 5w now smlm klua spot time maghrib. lepas tu xde.. pg ni ade skit. kene bedrest je la dlu.. kalau beterusan sy ingt nak try buat beta hcg

2w ago

doc ckp kalau keluar brown tu normal lagi kecuali kalau keluar mcm fresh blood .. doc ckp yg brown tu darah lama.. tp dia tingkatkan lg kekerapan ubt duphaston .. so far x la teruk bleeding tu.. kena letak tisu baru ada .. tu pon jarang .. hopefuly kndgn ke - 4 ni menjadi sbb sy dh 3x keguguran .. scan 2 hari lepas heartbeat baby masih ada ..