36weeks 4days

Semalam appt dekat klinik , checkup macam biasa & scan . Doc check punya check . Dapat berat baby hanya 1.9kg sahaja . Terus doc refer ke hospital selayang . Sebab doc dekat klinik kata , biasa dah 9months berat baby boleh dapat dalam 2.4kg . Nanti 27/10 ni ada appt dekat hospital selayang lagi . Nak tengok berat baby macam mana . Kalau still sama , maybe akan diberanakkan terus . Inshallah semuanya takde apa apa . Tak pernah ada pengalaman macam ni . Anak first alhamdulillah normal . Inshallah yang second ni pun normal jugak . Amiinnn aamiiinnn 🤲🏻 . Doakan saya ☺️🥺

2 Balas

Semoga yg baik2 aje utk sis dan dipermudahkan segala urusan 🤲🏻

doa baik3