Minyak telon MYBABY

Semalam ada terbaca yang minyak telom mybaby untuk 1-5 tahun? Risau gila sebab saya dah pakaikan kat anak habis satu botol dah, bila saya check rupanya new pack dah tak tulis macamtu, nasib baik sebab dah borong banyak banyak buat stok 🥲 lepasni kalau mak beli pape memang kena khatam dulu la description baru beli, nasib anak ok je pakai untuk 1-5 tahun tu, tapi taknak pakai dah yang lama, takut #minyakmybaby #minyaktelon

Minyak telon MYBABY
2 Balas

sye pkai kat anak2 sye dr nb smpi skang 3y &6m alhamdulillah ok je sis.