Scan 5d baby

Semalam ada buat scan 5d tapi nampak sipi2 sebab baby peluk uri. nampak hidung dia macam ayah nya, mulut macam maknya 🤣 bila makan aiskrim baby sujud pulak lepastu 🤣🤣

6 Balas

sy buat 5d . haih tangan anak tak nk alih dri dhi . pening betul dia pkir masalah dunia ni . bila lama diperhatikan , spnjg pregnant sy suka letak tangan kat dhi time tidur 🤣 tk sngka anak dlm perut pun join ikut maknyaa .

8mo ago

same! tapi bukan ikut saya. ikut bapa dia tidur mesti kena tgn kat pipi ngan dahi. dah sebelah muka je nampak 😂

saya scan hari tu nurse tu suruh makan. saya bantai roti dengan ais krim dengan air cincau ingatkan scan lagi sekali nak la dia tunjuk muka rupenya sama je dia sorok muka ketepi x nak pusing 😂

8mo ago

Dia malu tu siss. Sopann hehehe

ya Allah saya pun baru scan 5d ahad haritu.. aktif baby sy😆 sebab mama dia makan gula2 sebelum scan.

8mo ago

Mesti dia asyik menendang je kan 😂

bby xnak beri kerjasama mmg susah. lagi2 jika perut kecil, air ketuban cukup2 je dan uri di atas

8mo ago

Ye sis betul tu. Habis dah goncang perut

hehe.comelnya.dia sujud syukur tu ummi dia kasi aiskrim...😁😍

8mo ago

Hahahaha tulahh sis 😂😂

hahahaa biasa la tu