PRELOVED ONESIES AND NEWBORN CLOTHES

SELLING PRELOVED BABY CLOTHES,5 PCS SLEEVELESS,3 PCS LONG SLEEVES,3 ONESIES W/ BONNET AND MITTENS. 800 ALL. BAGONG-BAGO PA PO ANG NEWBORN CLOTHES AND ONESIES BLUE W/ BONNET AND MITTENS. RFS: DI NA KASYA SA BABY KO.

PRELOVED ONESIES AND NEWBORN CLOTHES
2 Replies

cute naman