29week 4day

selera makan makin bertambah ?.. dan berat badan sekali bertambah² dgn jayanya... boleh tak mommy² share cara diet waktu mengandung.? #firstbaby

1 Balas

Klu sye mkn kerap tpi dgn kuantiti sikit..Mcm misi bgthu pg mkn sarapan dan pkul 11-2ptg ambik lunch pastu pkul 3@5ptg pastu pkul 6hngg8 mlm tu mkn mlm..Klu lpar dlm pkul 10 mkn yg roti @ biskut dgn susu..So 4kli shri dan jgn skip breakfast sb yg tu pnting