SELERA MAKAN IBU

Selera makan kurang, berat turun 2 3 kilo dalam masa sebulan since ibu memilih makan, sekarang kandungan 13w, last scan nurse cakap "baby u kecik" meka try dengar jantung so far so good. macam mana nak boost balek selera makan? takut pulak baby tak ckup nutrisi. any tips.

2 Balas

1st trimester mmg selalunya kurang selera sbb alahan. Tp nanti naik 2nd trimester, selera ok je. Berat sendiri pun naik, berat baby pun ok2 shj. Don't worry. Asalkan jgn skip makan

biasa sis sy pun mcm tu jg