Confinement lady / pantang lady stay in or daily visit?

Selepas survey package pantang, yg stay in mcm lagi berbaloi tapi saya duduk condominium. Mungkin agak kurang selesa utk CL duduk sama2, tapi boleh je nak provide tilam dan bilik basic. Which pantang option is better? Daily visit mencukupi ke? Sbb ni first time ada baby, belum yakin nak mandikan and jaga baby sendiri bila suami bekerja dan takut saya tak terjaga makan sendiri. Thanks for reading soalan panjang ni.

5 Balas

Saya ambik yang daily visit je. Saya rasa tak selesa untuk ambil yang jenis kena bermalam.