8weeks....

Selepas makan mulut mesti rasa tak best sangat. Ada siapa tahu tak macam mana nk bagi rasa okay sikit ? Tq sharing

1 Balas

kalau saya, saya makan benda manis or masam. memang dari kecik dah terbiasa kena ada dessert lepas makan 😂 so selalunya saya akan makan buah macam oren, epal, pisang, mangga. kalau rumah dah habis stok buah, saya makan biskut yang manis macam oatkrunch coklat tu 😊

3y ago

Sy makan benda manis pn sama je mesti rasa tak best je mulut ni