sharing bersama

ada tak ibu2 yg mcm sy..walaupun tekak rasa loya tp mulut still rasa nk mengunyah...

10 Balas

Sama la...bau org memasak.. mual,werk werk...siap msk...kita paling byk mkn...x sampai 1jam...lapar lg...🤦‍♀️😆😄 Naseb la ade ank sulung dan ke2 pompuan...jd tukang msk ibu...😁

Macam sy makin Loya, makin bnyk sy minum air sejuk. Mmg letak dekat freezer.. Lepas muntah pun sama. Kdg keluar balik,. Sabar je laa

untung lah... sy dahlah loya, smp skang slera x kembali... haduh. jadi btol2 malas mkn...nak leh ke telan tu mcm nk telan lava

Sama laa kita.. Mual2 juga.. Mengunyah tetap mengunyah.. Kadang tuu suami geleng kepala.. Heheheh

Kalau loua bau ayam tu tanda hamil juga tak? Sbb kalau ikutkan ayam tu fav food sblm ni

saya nk minum susu lg la xblh sbb mmg x minum susu...jd nye nk mkn kne kuantiti yg sikit2...

Hahahah tu la.. Mengunyah je. Sampai takde idea apa lagi nak kunyah 😆

Kalau loya mmang tak selera makan... Bedal susu je yg mampu.. 😣😣

Sy pun sbab bila mkn tekak hilang rasa pahit2 loya. Jdi rasa ok sikit

Saya pun. Macam makin selera pulak nak makan